Contact

Wil jij samen investeren in jouw stem? Plan direct een afspraak in!

 • Kan ik alleen terecht als ik al stemklachten heb?

  Absoluut niet! Hoe eerder hoe beter zelfs. Binnen Studio Stemming werken we ook preventief met jou samen aan je stemgebruik. Dit valt onder ‘’stemcoaching’’. Deze coachingsmomenten zijn over het algemeen 60 minuten en kunnen op de gewenste locatie. Bij je thuis, voor een auditie, voor een optreden/concert of voor een belangrijke presentatie. Binnen de stemcoaching werken we samen aan je houding, adem, stemgebruik d.m.v. verschillende methodes en technieken. Bijvoorbeeld een strottenhoofd massage.

 • Kan ik de behandelingen van Studio Stemming declareren bij mijn zorgverzekering?

  Contractvrije logopedie wordt (gedeeltelijk of volledig) vergoed vanuit het basispakket. De hoogte van de vergoeding verschilt echter per type polis (natura- of restitutiepolis) en zorgverzekering.

  Restitutiepolis: Bij een zuivere restitutiepolis bent u vrij in de keuze van logopedist/arts ongeacht of de zorgverzekeraar wel of geen contract heeft met de betreffende behandelaar. Bij een zuivere restitutiepolis wordt het volledige bedrag vergoed.

  Naturapolis: Bij een naturapolis wordt niet-gecontracteerde zorg gedeeltelijk vergoed. (+- 60-85%)

 • Kan ik alleen per coachingssessie plannen en betalen?

  Indien je als beroepsspreker of zanger bijvoorbeeld graag vaker of misschien wel wekelijks een stemcoachsessie zou willen inplannen, dan is het mogelijk om een pakket te vormen. Dit doen we in overleg samen waarbij we dan ook een pakketprijs aanbieden.

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden?

 • +31 6 46605334
  info@studiostemming.nl
 • Geusseltweg 41C02
  6225XS Maastricht

Routebeschrijving

Studio Stemming is gevestigd binnen het Geusseltstadion. Wij zijn te vinden op de 2de etage aan de westkant. Onder de luifel van westkant 4, is het aanbelsysteem te vinden. Voer hier ”Studio Stemming” in en wij maken de deur voor u open. Neem de trap of lift naar de 2de etage, business centre en ga links door de deur. Hier kunt u plaatsnemen in de wachtruimte.

Parkeren

Parkeren op de parking voor de Westkant, is enkel voor bezoekers van het hotel en betaald. Rondom de Geusselt kunt u gratis parkeren op de parkeerplaatsen. Let op, er zijn parkeerplaatsen waar een parkeerschijf verplicht is i.v.m. de max. 2 uur regel.