Contact

Contact ons

Veelgestelde vragen

– Kan ik alleen terecht als ik al stemklachten heb?

Absoluut niet! Hoe eerder hoe beter zelfs. Binnen Studio Stemming werken we ook preventief met jou samen aan je stemgebruik. Dit valt onder ‘’stemcoaching’’. Deze coachingsmomenten zijn over het algemeen 60 minuten en kunnen op de gewenste locatie. Bij je thuis, voor een auditie, voor een optreden/concert of voor een belangrijke presentatie. Binnen de stemcoaching werken we samen aan je houding, adem, stemgebruik d.m.v. verschillende methodes en technieken. Bijvoorbeeld een
strottenhoofd massage.

– Kan ik de behandelingen van Studio Stemming declareren bij mijn zorgverzekering?

Contractvrije logopedie wordt (gedeeltelijk of volledig) vergoed vanuit het basispakket. De hoogte van de vergoeding verschilt echter per type polis (natura- of restitutiepolis) en zorgverzekering. 

Restitutiepolis: Bij een zuivere restitutiepolis bent u vrij in de keuze van logopedist/arts ongeacht of de zorgverzekeraar wel of geen contract heeft met de betreffende behandelaar. Bij een zuivere restitutiepolis wordt het volledige bedrag vergoed.
Naturapolis: Bij een naturapolis wordt niet-gecontracteerde zorg gedeeltelijk vergoed. (+- 60-85%)

– Kan ik alleen per coachingssessie plannen en betalen?

Indien je als beroepsspreker of zanger bijvoorbeeld graag vaker of misschien wel wekelijks een stemcoachsessie zou willen inplannen, dan is het mogelijk om een pakket te vormen. Dit doen we in overleg samen waarbij we dan ook een pakketprijs aanbieden.